Η "τροφός" συνεργάζεται με το foodbites

Αρχική/Νέα/Η «τροφός» συνεργάζεται με το foodbites

Η «τροφός» συνεργάζεται με το foodbites, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικές με τα τρόφιμα για τους επαγγελματίες και τους….εραστές των τροφίμων! 

Το foodbites είναι μια εύχρηστη ψηφιακή και αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα με συνεχώς ανανεούμενη πληροφόρηση σχετικά με τα τρόφιμα. Σας προσφέρει ένα ταξίδι από την παραγωγή και τυποποίηση των τροφίμων μέχρι και την ανακύκλωση τους.

foodbitesΚαλύπτονται θέματα καινοτομίας, επιστήμης & τεχνολογίας, διατροφής, συσκευασίας, νομοθεσίας και ασφάλειας τροφίμων τα οποία παρουσιάζονται με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να διατηρείται ένα επαρκές επίπεδο γνώσης και πληροφόρησης για ότι συμβαίνει στο χώρο των τροφίμων. Βασική γνώση και αρχές παραγωγής τροφίμων παρουσιάζονται επίσης ώστε να βοηθήσουν στη σφαιρική κατανόηση των τροφίμων και να αποτελέσουν σημείο γρήγορης αναφοράς.

Στόχος του foodbites είναι η ενημέρωση με πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο σχετικά με τις καινοτομίες και εξελίξεις σε όλες τις περιοχές του χώρου των τροφίμων μέχρι και την ανακύκλωσή τους αποφεύγοντας τη χρονοβόρο και αναποτελεσματική διερεύνηση σε πληθώρα διαφόρων ιστότοπων. Η πληροφορία συλλέγεται και αξιολογείται από εξειδικευμένους και διακεκριμένους φανατικούς του χώρου των τροφίμων και παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει την ουσία αλλά παράλληλα να έχει και τη δυνατότητα να εμβαθύνει εφόσον το επιθυμεί, μέσω των επιλεγμένων πηγών που επίσης παρατίθενται.

Το όραμά του foodbites να αποτελέσει το κέντρο της ηλεκτρονικής γνώσης & ενημέρωσης για τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές. Η προσέγγισή του στηρίζεται στην αντικειμενική, επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση που χρειάζεται να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος στα θέματα τροφίμων ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει με γνώση τα ζητήματα που τον απασχολούν και προκύπτουν.